地物の旬の素材
Locality seasonal of foods
能登と加賀の旬と珠洲の塩など味付けにまで地物にこだわった四季のお万菜をお愉しみください。
Noto and Kaga of seasonal food Suzu's salt and flavoring until selected locality foods four seasons Obanzai Please enjoy your meal.
おすすめのメニューやプランなど、旬の情報を発信。
郷は、能登と加賀の旬×お万菜割烹×作家のうつわで一皿ひとさらを創造します。旬の恵みはもちろん、珠洲の塩やいしるなど、味付けの素材にまでこだわりました。
センスオブワンダー。
食を通して、新しい感動をお愉しみください。
Township, Noto and Kaga season In bowl of your manna Culinary Arts writer It will create one dish people further.
Season of grace, of course, Ya salt tin Such as Isil, until the
seasoning of material Stuck.
Sense of Wonder.
Through food, a new excitement Please try your pleasure.
地物の旬の素材
Locality seasonal of foods
能登と加賀の旬と珠洲の塩など味付けにまで地物にこだわった四季のお万菜をお愉しみください。
Noto and Kaga of seasonal food Suzu's salt and flavoring until selected locality foods four seasons Obanzai Please enjoy your meal.
作家もののうつわ
Artists product of dish
地元の作家の作品に美しい盛付けがさらなる高みへと誘います。
Locality artists product of dish beauty arrangement for food It’ll take you more highly.
こだわりの一席
Good for a chair
カウンターやテーブルで気楽に寛げるよう最上のおもてなしをいたします。
At counter and table Customers feel free to relax as We do the best hospitality.
金沢駅より徒歩6分。ホテル日航金沢うら、白髭神社向かいにございます。 It takes six minutes from the Kanazawa station on foot.
日〜木 17:00-23:00 (L.O. 22:00)
金〜土 17:00-24:00 (L.O. 23:00)
年中無休Open all year round
金沢市本町2丁目4-30 金沢ビル ラン 1FKanazawa buillding Lan 1F, Honmachi, 2-4-30,Kanazawa City